Bali 2011

Bali 2011

Bali og Sumatra 2011

Denne blog fortæller om vores oplevelser på vores rejse til Bali og Sumatra og Singapore, August 2011.

Ubud

BaliPosted by Mette Andreassen 2011-08-23 16:07

I dag har vi gået meget. Først startede vi dagen med 2 timer light trekking i området omkring Komaneka Tanggayuda. Byen ligger primært langs hovedvejene og derfor skal man ikke mere end 50 eller 100 meter ind bag husene før man er på landet, hvor livet i den grad adskiller sig fra hvad vi kender. De udnytter hvert en del af naturen. Jorden dyrkes, primært med ris men også mange andre afgrøder f.eks. søde kartofler. I skellet mellem markerne står f.eks. kokospalmer, kaffetræer og andet som kan bidrage til husholdningen. Græsset i skellet gødes og udnyttes også som mad til svin og køer. Desværre var vejret ikke med os så lyset var ikke det bedste til at tage billeder i.

I eftermiddag har vi været en tur i Ubud. Her har vi primært skabt os et indtryk af byen og kigget forretninger. En lille tur ind i Monkey Forest var vi dog også. Vi var så heldige at se to unger lege tagfat i en lille dam. Her kravlede de op på et lille træ og kastede sig derefter ned i dammen hvor de sloges indtil de igen kravlede op på en sten eller i træet for påny at lave hovedspring ned i den lille dam.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Cly 2011-08-30 12:53

Sikke nogle skønne billeder - er vild med hans totaaalt afslappede holdning - og ham den frække med hanekam - totalt lækker!!!