Bali 2011

Bali 2011

Bali og Sumatra 2011

Denne blog fortæller om vores oplevelser på vores rejse til Bali og Sumatra og Singapore, August 2011.

Komaneka Tanggayuda

BaliPosted by Mette Andreassen 2011-08-22 16:34

Det har været en hård dag at komme til Komaneka Tanggayuda. Først var flyet lidt forsinket fra Jakarta til Denpasar og så kunne vores guide og vi ikke finde hinanden. Bagefter blev vi forsinket af trafikken, i dettye tilfælde fordi der ligger en lastbil foran, som fører en flyvende drage fra ladet og derfor kører meget langsomt. Kun mortorcyklerne kan komme uden om på den smalle vej fra Denpasar til Ubud.

Vores chauffør kører først forbi hotellets indkørsel, og vi kan godt forstå hvorfor. Det ligner faktisk en lille undseelig sidevej ud i junglen, men inde bagved, toner der sig et fantastisk kompleks op med hyggeligt lys og behagelige mennesker, som tager godt imod os. De er utroligt velforberedte på vores ankomst og ved hvad vi hedder, og som manden i huset er det André der blive tiltalt (det kan André lide). Adi som den unge mand hedder, tager imod os og giver os en quick tour rundt i komplekset. Komaneka består af 20 boliger med 3 niveauer: God – Bedre – Bedst, vi har fået et ”Bedre”. Vores bolig bliver kald for vores Home, således at vi skal føle at vi er som hjemme, hvilket vel i sagens natur er vanskeligt, da det i vores øjne er vild luksus. Her er utroligt rart, og vi beslutter hurtigt at blive en nat ekstra.

Her er basis for ren afslapning. Vores nye ”hjem” er smukt udsmykket og her er virkelig rart. Badeværelset er kæmpestort og udstyret med et stort stenbadekar. Alle skabe er flot balinesisk snedkerarbejde, Vi kan enten bruge vores private pool og terrasse eller den store med udsigt over rismarkerne.

Her til aften har vi deltaget i en fin festlig middag med kæmpe buffet og balinesisk dans. En rigtig hyggelig aften med masser af lækre Balinesiske specialiteter og god stemning.