Bali 2011

Bali 2011

Bali og Sumatra 2011

Denne blog fortæller om vores oplevelser på vores rejse til Bali og Sumatra og Singapore, August 2011.

Parapat til Brastagi

SumatraPosted by Mette Andreassen 2011-08-19 15:35

Idag fik vi Ingefær te på en fin restaurant på vejen til Brastagi. Der var nu ikke kun Ingefær men også stjerneanis, nelliker, kardemomme, citrongræs og peberkorn i teen. Den var stærk men god og den stegte banan passede fint til.

Vi besøgte også en sød familie i landsbyen Batak Katronese. De boede 30 mennesker på omkring 80kvm i et gammel traditionelt Batak hus. Vi ”talte” med de to ældste familiemedlemmer. De var smilende og søde. Kvinden tyggede en form for skrå/snus, som hun selv lavede og hun manglende 4 fortænder. Men det så vi bare fordi hun smilede hele tiden. En yndig 12 årig pige vandt hurtigt vores hjerter og vi har lovet at sende billederne til dem....via vores guide som kan printe dem. I den landsby var der ikke noget med Internet, selvom der måske fandtes et par enkelte TV med parabol. Når man bor så tæt er det nødvendigt at være meget ærlig og ”straight forward”, men hvis det er tilfældet bliver familiebåndene også meget stærke.

Floraen er helt fantastisk og vi har taget mængder af billeder af flotte blomster og frugter. Kaffe, kakao og div. palmesorter, appelsiner, ananas, bananer og passionsfrugt, trompetblomster, hibiscus og meget mere. Alt sammen i flotte farver, der dog tager sig bedst ud når solen skinner. Det gjorde den kun et par timer i dag.

Sipiso-Piso er et 125 meter dybt vandfald, som ser ud som om det kommer ud fra klippen. Det er flot og der er rigtigt hyggeligt i området. Vi tager mange landskabsbilleder inden vi siger farvel til Lake Toba.

Vi slutter dagen med at købe to regnslag til i morgen hvor vi skal i junglen og se Orang Utan'er.